Θέλετε να εκδώσετε το βιβλίο σας;

Πάρτε μας αμέσως τηλέφωνο, στο 22410 72648

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και η σύγχρονη τεχνολογία τα έχει κάνει απλούστερα. Στις μέρες μας μπορείτε να εκδόσετε ένα βιβλίο σε λίγα αντίτυπα και χαμηλό κόστος. Και αν ξεκινήσει  η  ζήτηση, ξανατυπώνετε εύκολα και φτηνά. Βεβαίως μπορείτε πάντα να τυπώσετε και μεγαλύτερες ποσότητες, ρίχνοντας σημαντικά το κόστος ανά αντίτυπο.

Ας δούμε λοιπόν τα πράγματα αναλυτικά.  Οι φάσεις για την υλοποίηση ενός βιβλίου είναι οι εξής:

  1. Μιλάμε στο τηλέφωνο και μας εξηγείτε τι είναι το έργο σας (ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα, μελέτες, δοκίμια, πτυχιακή ή διπλωματική εργασία κ.ο.κ.)
  2. Διευκρινίζουμε τη μορφή του κειμένου (χειρόγραφο, δακτυλογραφημένο, πληκτρολογημένο)
  3. Συμφωνούμε για μια κατ’ αρχήν εξέταση του κειμένου και μας το αποστέλλετε αφού προηγουμένως το κατοχυρώσετε (με τον τρόπο που θα σας εξηγήσουμε).
  4. Μελετάμε το κείμενό σας και σε σύντομο χρονικό διάστημα (1-2 εβδομάδες) σας κάνουμε την εκδοτική μας πρόταση, η οποία περιλαμβάνει τη μορφή του βιβλίου και το κόστος παραγωγής στον αριθμό των αντιτύπων που επιθυμείτε.
  5. Μόλις συμφωνήσουμε, μας καταβάλετε μια προκαταβολή και ξεκινάμε την παραγωγή.
  6. Διαμορφώνουμε το κείμενο, αναλαμβάνουμε την επιμέλειά του, εάν χρειάζεται, το σελιδοποιούμε, το εικονογραφούμε, κατασκευάζουμε και μια μακέτα του εξωφύλλου και σας τα στέλνουμε όλα, προκειμένου να τα ελέγξετε και να κάνετε τις αναγκαίες διορθώσεις.
  7. Λαμβάνοντας υπόψη τις διορθώσεις σας αναδιαμορφώνουμε το έργο σας και το στέλνουμε για οριστική εκτύπωση και βιβλιοδεσία.
  8. Σας παραδίδουμε τα αντίτυπα που παραγγείλατε στο σπίτι σας και κρατάμε – εάν θέλετε – μια μικρή ποσότητα για τα βιβλιοπωλεία. Παράλληλα προβάλουμε το έργο σας  μέσω του διαδικτύου ώστε να αρχίσει να γίνεται γνωστό. Στη φάση αυτή μας εξοφλείτε το κόστος της παραγωγής, αλλά εάν στη συνέχεια προκύψουν πωλήσεις, τότε σας πληρώνουμε εμείς.
  9. Συνεργαζόμαστε μαζί σας σε δημόσιες παρουσιάσεις του έργου, οπουδήποτε στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
  10. Όλη η συνεργασία γίνεται εύκολα και απλά. Οι διορθώσεις γίνονται τηλεφωνικά και η μετακίνηση του υλικού με ταχυμεταφορέα.  Ουσιαστικά θα μιλήσουμε μερικές φορές στο τηλέφωνο και θα σας στείλουμε 1-2 φορές δοκίμια. Στο τέλος το βιβλίο σας θα καταφθάσει συσκευασμένο στο σπίτι. Η διάρκεια της παραγωγής σπάνια ξεπερνά τις 60 ημέρες.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας λύσουμε κάθε άλλη απορία.